Известие

Collapse
No announcement yet.

АР 159 2.4 JTDm Q4 TI или BMW 325,330xd M-paket

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз намесих 5-цата, само и единствено с ясната идея, че когато се дават не малко пари е добре да получиш максимума за тях.
    159 определено не е най-добрия избор за похарчване на 25'000лв., обаче всеки сам решава как да си харчи палите
    sigpic

Comment

• Лично за мен 25 000 лв за кола, която може да се купи и за 13 000 е смехотворно! Сега всички, дето ще скочите да обяснявате какви кошници са тези за 13 000. До 25 има още 12 000... Колко основни ремонта, тунинги, джанти и гъзарии мога да се направят с тях, а?

За тези пари наистина е тъпо да се купи 159-ка.

И още нещо - преди 4 дни с единприятел си мерихме багажниците. Аз съм с 159 комби, а той с БМВ 530 2007. Неговия е по-голям. Почти двойно по-голям. За удобство в купето и пространство няма дори да започвам. Някой от вас качвал ли се е в Ауди 6 3 дизел след 2006-та? Ами направо ми се доплака! Кеф ти простъранство отпред, кефи ти пространство отзад. А багажника за 8 трупа не го коментирам.
      Last edited by bouncer; d.m.y г., 10:28.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Не че нещо, ама тия коли за трупове и зарзават ли ги взимате?

Comment

• А вие за красота ?
          sigpic

Comment

• Не, взимаме ги защото сме фенове на марката Алфа Ромео а не БМВ, а за повечето които имат Алфа практчния избор не стои на първо място.

Comment

• Абе,все се заричам да не пиша,ма се поразвеселих малко и те така...
              Обобщение накратко:
              1.Вътрешен дизайн.
              -След Е46 всички БМВ-та са уникално грозни(най-меко казано)!!!...с това ситроенаджийско табло,ориентирано към возещото се в средата,отзад дете и т.н.,и прочее,и...
              -На алфата всичко е ориентирано към водача и е на един пръст разстояние,ако ръката ми е на скоростния лост...
              2.Здравина.
              -На втора и т.н. употреба кола е важен само предишния собственик и поддръжката,а не марката и модела...
              3.Вървене.
              -Ми ако не е М (пакета не я прави бърза),разликата е само на пистите(дето ги няма в БГ.)
              уточнение:карал съм 318 и .56 1.8-мога да сравнявам тях(говоря за повечко каране,не 10 км градско!),но ми е малко изкривена представата за вървяща кола..Та ако не е по-горната-не са особено бързи...
              4. 4х4...повтарям се-бягане от концепцията на БМВ!!!
              5.Цени и км.
              -В БГ е оле майко,цялата работа!
              п.п.Не ме мразете за личното ми мнение!Поздрави.
              Last edited by кучето; d.m.y г., 11:27.
              Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
              Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
              SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
              Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                Не, взимаме ги защото сме фенове на марката Алфа Ромео а не БМВ, а за повечето които имат Алфа практчния избор не стои на първо място.
                Кой избор стои на първо място?
                Last edited by Kuku; d.m.y г., 11:13.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Да карам нещо което ми харесва.Както са казали по-умни хора от нас:Модата е за глупаците , умните хора имат собствен стил.
                  Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

А вие за красота ?
                    А ти мамин професоре,защо си купи 156 а не Е39 например,въпроса е сериозен......?????????

Всички които предлагат на колегата БМВ-та,не са имали такова за поне 6 месеца,освен Боби и Живко,нито пък 159,ама са супер компетентни.........Повечето които защитаваме 159-та,сме собственици от поне 3-4 г.,кое мнение е по меродавно ?????? 159 е кола за тези дето имат топки,който няма си купува БМВ,шото раиш ли е по здраво,ама му трябва един ремонт за 3-4 г.,който е равен на цената на една 159-ка

159 може да не е върха на сладоледа,но определено има няколко предимства пред БМВ,не е само дизайна както казва Боби.Лично бившия собственик на колата на Пепи/Русия/ ми каза,брат сега карам Инфинити,неможе да стъпи на малкия пръст на 159 като пътно поведение и удоволствие от шофирането..............................
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ще ме прощаваш, но ако ще давам 20 000 + пари ще гледам да си взема най-добрия продукт за парите. И ако Алфа не могат да ми предложат най-добрия продукт ще си купя нещо друго. Фенщината си е фенщина (имам три алфи) ама нека сме реалисти. След 2-3 години като извадят новите модели на Алфа ще можем да си говорим за съревнование. Сега просто или искаш или не искаш да си купиш 159 - всичко останало е чесане на езици.
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                        Да карам нещо което ми харесва.
                        Повече не смятам да се обяснявам.

Comment

• Незнам само от къде идва тази измислена история с извънземната поддръжка,при положение че Гт-то ми беше с по скъпа поддръжка от 6-цата и 5-цата(двете носят еднакво окачване)..,само за справка долен носач трв 160лв,кормилен накрайник трв 35лв,предни дискове Феродо 348мм 280 лв,накладки текстар 150 лв...Това с подръжката може да се случи само ако се гледат цени на частите и труд в Дару Кар,където са с 40% надценка..всеки има право да си харесва каквото си поиска,но нека да не се пишат глупости...
                          Last edited by Dagi; d.m.y г., 11:55.
                          Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
                          BMW F13 M6
                          BMW X6 3.5d
                          Mini cooper r56 lci
                          Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Съвсем сериозно ти отговарям Мъри....
                            Защото е евтина.
                            Защото намерих достатъчно запазен екземпляр.
                            Защото имам една почти същата на части (купена пак, защото беше евтина).
                            Няма друга причина, поради която бих си купил Алфа Ромео.
                            Нито е по-красива, нито е по-бърза, нито е по-удобна, нито нищо не е повече от Е39, освен цената
                            Точно както между 159 и Е60 единственото предимства за Алфата е цената и донякъде красотата, защото и 5-цата с големи джанти става злобна
                            Но когато се купува 159 на цената на Е60, някак не бих могъл да го възприема за нормално.... само от фенщина
                            Точно защото имам наблюдение над доста БМВ-та (в сервиза където си поддържам колата се поддържат предимно такива коли) смятам немската марка за по-добра от Алфа Ромео във всяко едно отношение.... нали, пак пояснявам, освен цената
                            Вашият собствен стил ви излиза златен и въпреки, че някой може да е по-стилен от вас, важното е, че това си е вашия стил - нищо лошо няма да имате собствен стил, но това не значи, че е по-хубав от модерния, но пак опираме само до визията.... нищо друго
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                              Ще ме прощаваш, но ако ще давам 20 000 + пари ще гледам да си взема най-добрия продукт за парите. И ако Алфа не могат да ми предложат най-добрия продукт ще си купя нещо друго. Фенщината си е фенщина (имам три алфи) ама нека сме реалисти. След 2-3 години като извадят новите модели на Алфа ще можем да си говорим за съревнование. Сега просто или искаш или не искаш да си купиш 159 - всичко останало е чесане на езици.
                              точно и ясно казано, мене това ми беше идеята още в началото...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Абе, Алфата си е Алфа, ама А6 quattro след 2006 г за съшите пари си е направо извънземна, Мерцедес Е класа, същата работа, Не съм имал допир с 159, но с другите съм имал и то голям и не бих казал че алфата за 25 000лв е по добрия вариант от Мерцедеса или А6-цата. Колкото до БМВ-тата нещо отдавна ме изгубиха като фен с изключение на 7цата... A въпросното E90 имам чувството че е направено от възможно най гадните пластмаси, за грозното табло с копчета на Е30 пък няма кво да се коментира,а уникалното оранжево осветление...... В крайна сметка всеки има право да няма вкус и да си купува това което го кефи... и защо ние трябва да сме хората определящи колата на трето лице. Каквото и да си купиш после се питаш, дали нямаше да е по добре ако бях купил еди кво си? Колкото до подръжката е въпрос на късмет. Ако не е bayback автомобил със сервизна история в германия, а не в БГ, тогава може да има няква гаранция за качество.

Comment

Working...
                                X